A la Fira d’Artesans i Brocanters de Vic

Fira Vic 13- 14
Des de finals de desembre i fins a principis de gener, el KA·DO (the art of giving) va participar a la Fira d’Artesans i Brocanters de Vic, on es comercialitzen peces elaborades artesanalment. La fira té lloc durant el darrer i el primer mes de l’any sota les voltes de la plaça Major de Vic, una ubicació que convida a vivir l’esperit nadalenc de la ciutat.

La col·laboració de Qart, que patrocina el KA·DO, va consistir en l’adquisició de materials bàsics i de l’obertura del taller per treballar-los. KA·DO és una iniciativa on s’ofereixen tot tipus de regals fets a mà. Sovint els objectes estan fets de materials gereciclats.

Una part dels productes que s’oferien provenen de la petita empresa Zenzill, on s’elaboren tot tipus d’articles del sector del zen i la meditació

Alguns dels productes oferts a la fira es van intercanviar per serveis o per altres productes, en una pràctica, la de l’intercanvi, que és una de les bases de la nostra filosofia.


BS2